8 Δεκ 2008

ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΑ...ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΧΩΡΑ ΝΑ ΖΕΙΣ

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΚΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΕΝΗΡΓΗΣΕ ΕΤΣΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΤΛ ΚΤΛ ΚΤΛ...
Ο ΜΠΑΤΣΟΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΥΡΙΕ ΠΑΚΗ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΡΦΙΤΣΟΜΕΝΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ...ΝΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΚΑΙΝΕ ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΙΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ....ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕΣ ΟΜΩΣ ΥΠΟΥΡΓΕ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ...
ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΜΕΝΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ...
ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΤΟΥ 30%,Η ΟΠΟΙΑ ΑΓΝΟΕΙ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΣΕ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΠΑΙΔΕΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΤΛ ΚΤΛ...
ΟΤΑΝ ΔΙΝΕΙ 28 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ Κ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΟΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΛΡΑΤΙΑ ΑΥΤΟ???ΟΤΑΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑ Κ.Ε.Σ ΕΝΩ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ?
ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ.ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΣΚΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ.
Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ <<ΧΟΥΝΤΑ>> ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΩΜΗ ΟΣΟ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ ΤΟΥ 73...ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ...



Υ.Γ1 ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝ ΕΙΧΑΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΣΙΚΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
Υ.Γ2 ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΟ ΠΑΛΙΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
Υ.Γ3 ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΠΕΣΕ Ο 15ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΣΦΑΙΡΑ ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΜΕ ΤΗ ΖΑΡΝΤΙΝΙΕΡΑ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ.

7 σχόλια:

Καραμούζα είπε...

Creative Mind,
πέρασα κι από το Φ.Α.Κ., ήρθα κι από δώ.

Χαίρομαι ιδιαίτερα που οι "γραμμές" μας σχεδόν συμπίπτουν, χωρίς να ...μπλέκουν, που λέει και το τραγουδάκι...

Αν πάς στον "δικό μας"[*} «Ναπολέων» θα βρείς αναλυτική περιγραφή για το τί ΘΑ ήταν δημοκρατία.

Απ' την άλλη μεριά ο «Ατρέας» ξεχωρίζει την ρήση του ...ΠΑΚΗ ότι:
«Ο πρώτος ΣΤΟΧΟΣ της Αστυνομίας είναι ο άνθρωπος»
...και τον πετυχαίνουν μιά χαρούλα με τα πιστόλια τους...

O δέ «N.A.Λάμπης» έχει γράψει ...τ' άντερά του για την "ζαρντινιέρα", της οποίας η δίκη σημειωτέον γίνεται αυτές τις μέρες, στη Θεσσαλονίκη, και πάνε για πλήρη απαλλαγή των οργάνων της τάξης...

Καλό μας κουράγιο και πάλι.

- - - - - - - - -
[*] Η παρέα του παλιού «Παρατηρητή της Ηπείρου».
Θα τα βρείς ως «link» από το δικό μου μπλογκ.

thanos126 είπε...

Μεμονωμένο περιστατικό ήταν κι η ζαρντινιέρα; και τα πράσινα παπούτσια; και η καθημερινή μπατσοτρομοκρατία;

Και ο χειρότερος όλων ο υπουργός Μακεδονίας-Θράκης ο οποίος το μόνο που είχε να πει για το περιστατικό ήταν ότι ο ειδικός φρουρός εκπαιδεύτηκε και διορίστηκε επί ΠΑΣΟΚ... Ζώα και αυτοί, και αυτοί που τους ψηφίζουν...

Η μόνη λύση είναι ο δρόμος

"Ελλάς Ελλήνων αστυνομικών, ρουφιάνων, δολοφόνων και βασανιστών"...

Ellectro_Kingg είπε...

Ο μπάτσος που σκότωσε τον Αλέξανδρο θα την γλιτώσει,ακόμα και ο ιατροδικαστής ειναι με το μέρος του.Το άλλο που με πείραξε είναι οτι όλοι μα όλοι ασχολήθικαν με τις βιτρίνες , με το πλιάτσικο.... δεν πρόσεξαν όμως οτι οι περιοχές που χτυπήθικαν είχαν πολυκαταστήματα και όχι γειτονικά μαγαζάκια και το ακόμα χειρότερο από μια φάση και μετά ξεχάστικε και ο θάνατος του Αλέξανδρου . Ντροπή τους.

Patilanos είπε...

Δε πιστεύω ότι θα ξεχαστεί ο θάνατος του παιδιού όπως ξεχάστηκε το Βατοπέδι,η οικονομική κρίση κ η παρακμή της παιδείας.

Το θέμα είναι όμως κατα πόσο τώρα ΚΑΠΟΙΟΙ(Γ-Α) τα σπάνε για το θάνατο του μικρού Ή γιατί βρήκανε αφορμή.

Είμαι υπέρ των πορειών/διαδηλώσεων αλλά ως εκεί.Είμαι υπέρ στο να σπάσουνε τα περιπολικά,τα αστυνομικά τμήματα,άντε και τις τράπεζες.Αλλά ως εκεί.

Γιατί δεν αφήνουν τα μαγαζιά και να πάνε στη ΒΟΥΛΗ να την κάψουνε;
Τι έφταιγε η ΕΘΝΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ για να καεί;Τι φταίνε τα αυτοκίνητα των πολιτών;(δε με νοιάζει αν σπάνε αυτοκίνητα δεξιών/κεντρόων/αριστερών/σκατών,να μη τα σπάνε).

ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΟΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΑΖΟΥΝ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΧΑΛΑΝΕ ΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΤΟΣΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΟΥΝ;

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕ ΤΟΥΣ ΦΤΑΕΙ;ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ , ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ(και πάλι δε με νοιάζει τι άνθρωποι είναι μερικοί,να μη τους πειράζουν).

Οι απόψεις μου είναι κάθετες σε αυτό το θέμα κ δε με πειράζει οποιαδήποτε λογοκρισία σε περίπτωση που διαφωνεί κάποιος.Ο καθένας έχει τις απόψεις του.Και μερικά υστερόγραφα για τέλος.

ΥΓ1:Στην πορεία κατέβηκα με την ΚΝΕ κ ήταν μια υγειής πορεία χωρίς ευτράπελα.
ΥΓ2:Είμαι σίγουρος ότι το ΥΓ1 θα φάει πολύ χώσιμο.
ΥΓ3:Αν αυτοί που τα σπάνε θεωρούν τους εαυτούς τους Αναρχικούς τότε το μικρό κομμάτι εκτίμησης που έτρεφα γι'αυτούς πέθανε.
ΥΓ4:Για τους μπάτσους δε γράφω τίποτα.Δε με νοιάζει και αν ασχοληθώ μαζί τους αξία τους δίνω.
ΥΓ5:Όσο κάποιοι παίζουν το παιχνίδι τους τόσο θα βλέπουμε καταστροφές...
ΥΓ6:Και το κορυφαίο...επειδή η ΚΝΕ δεν πήρε μέρος στις μαλακίες και έπρεπε κάτι να της προσάψουν(αυτό δε γίνεται πάντα άλλωστε,για όλα τα κακά αυτοί φταίνε),τους πείραξε το σύνθημα "Εμπρός λαέ...".Ρε ούστ λέω εγώ.

Patilas is out.Peace.

Patilanos είπε...

και επειδή ξέχασα,γιατί κλέβουν;

Patilanos είπε...

και τελειώνω.

Τους κουκουλοφόρους τους λένε μερικοί αντιεξουσιαστές ή αναρχικούς.Εγώ τους λέω χέστηδες και παιδάκια του μπαμπά.Δε ξέρουν τι σημαίνει αναρχία,δεν εχουν ΖΗΣΕΙ την αναρχία.Είναι μόνο εφηβικές ανησυχίες και καύλες.
Θα μπορούσα για ώρες να γράφω αλλά θα με περάσετε για ΚΝίτη και δεν είμαι.(όταν γίνω θα γράψω κείμενο ειδοποίησης don't worry!)

Patilanos είπε...

α και τελευταίο γιατί σας τα έπρηξα, ωραία...ΠΕΣ ότι δε καίνε τα μικρά μαγαζιά...αλλά τα μεγάλα καταστήματα...Και πες ότι φαλιρίζουν οι μεγαλο-επιχειρηματίες(που είναι και δεξιοί,εεεε;;;;....).Τόσοι άνθρωποι που ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΝΕΡΓΟΙ(πχ CAREFOUR-ή όπως σκατά γράφεται) τι θα απογίνουν;;;;;Τι θα τρώνε;;;Θα βγουν και αυτοί να κλέψουν;;;;

Μάλλον έπρεπε να γράψω κείμενο με την αποψή μου αλλά δε πειράζει,και δω καλά είναι.