17 Σεπ 2008

Αντε γα....

Δηλαδή τώρα φταίω εγώ άμα τα πάρω;;;Γνωστή παράταξη σε όλους (μπλε για βοήθεια μιας και δε κατονομάζουμε πράγματα) βγάζει αφίσα με ένα μωρό παιδί να κάνει τα πρώτα του βήματα...Δηλαδή για εσάς οι πρωτοετείς είναι μωρά παιδιά που απλά θέλουνε το γαλατάκι(σφηνάκια) τους για να κοιμηθούν.Ένα λέω...ΟΥΣΤ και σεις και το κόμμα σας.Οι άνθρωποι έχουν δική τους βούληση και δε θα τους καταστρέψετε εσείς...Ένα μεγάλο ΕΛΕΟΣ σε αυτήν την παράταξη που το μόνο που ξέρει είναι να χρησιμοποιεί 0(μηδέν) ιδέες και ΜΟΝΟ τον πλούτο της για να μπορέσει να εδρεωθεί στα πανεπιστήμια....

ΥΓ1:ΑΥΤΗ Η ΑΦΙΣΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΕΤΕΙΣ:ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΕΣ ΣΑΣ ΙΔΕΕΣ.ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΒΟΥΛΑ,ΜΩΡΑ ΟΝΤΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ ΜΥΑΛΟ.

ΥΓ2:Θέλει πολλή σκέψη για να σκεφτείς ποια παράταξη είναι;;;Το χρώμα μιλάει μόνο του...

ΥΓ3:Sorry γιατί το κείμενο είναι τόσο ωμό...Γράφτηκε μετά απο 12 καραφάκια τσίπουρο,2 ποτήρια ουίσκι και υπό τους ήχους του τραγουδιού "Αποσπερίτης" του Μεγάλου(τι σας νοιάζει θα μου πείτε αλλά παρόλο που είμαι ντίρλα έχω άδικο;)

5 σχόλια:

creative mind είπε...

h sygekrimenh parataksh einai o noymero 1 ex8ros toy foithtikoy kinhmatos...dystyxws h nea dhmokratia me ta fraga ths exei kataferei na ypnwtisei megalo meros toy foithtikoy kinhmatos

p.s 1k oi alloi ta idia skata einai apla oi daphtes einai oi xeiroteroi
p.s 2 mhtso grafe mh se noiazei tipota

Το Ψωλικό Εξπρές είπε...

πάλι καλά που βγάλαν αφίσα με μωράκι και όχι με κανένα πρόβατο... δεν την έχω δει ακόμα αλλα απο περιέργεια θα ανέβω πανεπιστήμιο να "χαζέψω"!
όντως η ΔΑΠαρα (φτου κακά στο στόμα μου, το είπα γι αυτούς που έχουν αχρωματοψία! χεχεχε) είναι κόκκινο πανί για κάθε διεκδίκηση του φοιτητικού κινήματος!

jiммã0 είπε...

paw stixima oti t kaimeno t moro t moro 8a ginei paspitis:)

jiммã0 είπε...

oops sory gia tin aproseksia alla exw piei mexri twra 4 frapedes k eimai stin tsita

89 είπε...

Den exw na pros8esw tpt, ektos tou oti SYMFWNW APOLYTWS!