4 Σεπ 2008

Βγαίνεις σε 16'...

Και να κυρίες και κύριοι! Μας έχουν περάσει για πολύ μαλάκες… τί κι αν υπάρχουν κάμερες στο κοινοβούλιο, τί κι αν υποτίθεται υπερασπιζόμαστε και στηρίζουμε την πλήρη ελευθερία λόγου και γνώμης. Οι βουλευτές της Ν.Δ. Αγοραστός (Λάρισας), Πατριανάκου (Επικρατείας), Μπουγάς (Φωκίδας) και ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Τραγάκης πιάστηκαν επ αυτοφώρω την ώρα της τελικής ψηφοφορίας στη Βουλή για την αναθεώρηση του Συντάγματος να ανταλλάσσουν ψηφοδέλτια ακόμη και να τα διπλώνουν και να τα βάζουν στην τσέπης προκειμένου να «εξαφανίσουν» τις αρνητικές ψήφους των ανταρτών βουλευτών του κόμματος…

Το ΠΑΣΟΚ «καίει» τους υπευθύνους με ένα 16λεπτο βίντεο ενώ ο Παπανδρέου θα ζητήσει ακρόαση από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας προκειμένου να τον ενημερώσει (αν καταφέρει να σταματήσει να τραυλίζει και να κεκίζει) ενώ αντιπροσωπεία του κόμματος θα ζητήσει από τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου δικαστική διερεύνηση της υπόθεσης (λέμε τώρα).

Κάμερες μόνο στα έδρανα, όχι στους δρόμους. Στο κοινουβούλιο μαζεύεται η σάρα η μάρα και το κακό συναπάντημα... στους δρόμους αγνά αιτήματα και δίκαιες διεκδικήσεις!
Θέλουμε κι αλλα 16λεπτα βιντεάκια, χωρίς να χαρίζεστε σε κανέναν πράσινο, μπλε, κοκκινο, πορτοκαλι ή πολύχρωμο καρεκλοκένταυρο!!

ΥΓ: ακόμη και αν δημοσιοποιούνταν η αρνητική ψήφος των ανταρτών βουλευτών , τίποτε δεν θα άλλαζε σχετικά με την αναθεώρηση…

2 σχόλια:

creative mind είπε...

h nd den exei anagh toys antartes na nai kala to ΛΑΟΣ....panta toys pshfizei se oti k an lene

ifigeneia είπε...

μόνο αν πουλήσουν τη χώρα θα καταλάβουμε ότι κάτι πηγαίνει στραβά μ' αυτό το κόμμα...!!!!!!!!!!!!!!!!