7 Ιαν 2009

Άρη προχώρα / θα σε "φάμε" τώρα!!!

Ναι λοιπόν! Ο ανασχηματισμός είναι γεγονός!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μαντέψτε ποιανού ο κώλος θα στρογγυλοκάθεται στην καρέκλα του ΥΠΕΠΘ και σε ποιανού το αμάξι θα πετάνε μολότοφ!!

Οοοοοοχι αυτός, άλλος-άλλος. Ψηλός, λυγερόκορμος ευθυτενής και πατρινός χωρίς προβλήματα ομιλίας και αντίληψης…!! Σωστά! Ο Άρης βρε, ο Σπηλιωτόπουλος!

Διετέλεσε εκπρόσωπος του Φοιτητικού Συλλόγου στο Πανεπιστήμιο Αθηνών καθώς επίσης υπήρξε στέλεχος της ΜΑΚΙ και της ΟΝΝΕΔ… Είδε κι απόειδε το παλικάρι και είπε να δοκιμάσει τις δυνάμεις του σε αυτό το υπουργείο...

Αχ να χαρώ εγώ ένα παιδάκι που θέλει να σαλπάρει κιόλας! Γιατί δεν δοκίμαζε πιο μικρός να μιμηθεί τον Spiderman και να πηδήξει απο καμιά ταράτσα? Θα είχαμε σωθεί όλοι!

Άντε βρε, καλοφάγωτος κι αυτός!!!!!!!!!!!!!

ΥΓ: ακούστε καραγκιοζιλίκια...!!!
Get this widget Track details eSnips Social DNA


εδω θα βρείτε κι άλλα για να γελάσετε!!!

3 σχόλια:

Patilanos είπε...

Είναι για γέλια,ή μάλλον για κλάματα...από το κακό στο χειρότερο...ή μάλλον από το χειρότερο στο χείριστο...άντε να δούμε τι άλλο μπορεί να κάνει και αυτός για να μας σπάσει τα νεύρα...

creative mind είπε...

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΕΛΟ ΑΓΟΡΙ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ...ΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕ ΥΠΟΥΡΓΟ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ?ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΤΑΝΕ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ?

Υ.Γ ΑΝ ΕΙΔΑΤΕ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΗΡΕΜΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΑΡΗΣ ΟΤΙ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΣΤΟ ΜΕΣΟ ΜΙΑΣ ΚΡΙΣΗΣ.ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΓΑΜΩΤΟ ΜΟΥ?

Το Ψωλικό Εξπρές είπε...

episis na prosthesw pos me tin paradosi-paralavi tou sugkekrimenou upourgiou, o stylianidis euxaristise tous pantes gi aythin tin isuxi xronia me tis ligoteres katalipseis olws twn xronwn, opos eipe!!!

kounia pou ton kounage ki ayton kai ta dapito-tsirakia tou stis sxoles.........