27 Σεπ 2009

Θέλω να μου σχολιασετε το παρακατω....

Το μέλος της ΚΝΕ:
Απευθύνεται στην οργάνωση του και στα ανώτερα καθοδηγητικά όργανα μέχρι το Συνέδριο, για οποιοδήποτε ζήτημα της Οργάνωσης ή και προσωπικό ζήτημα. Έχει το δικαίωμα να παίρνει μέλος προσωπικά στις συνελεύσεις και συνεδριάσεις όπου εξετάζονται ιδιαίτερα ζητήματα που αφορούν τη συμπεριφορά του.
Ανήκει στο σωματείο του, στο συνεταιρισμό του, στο σύλλογο του ή σε οποιαδήποτε άλλη μαζική οργάνωση και δουλεύει δραστήρια μέσα σ' αυτή.
Φροντίζει διαρκώς για τη γνώση της θεωρίας του μαρξισμού - λενινισμού, για τη βελτίωση του μορφωτικού, πολιτικού και πολιτιστικού του επιπέδου. Παλεύει με αδιαλλαξία ενάντια στην αστική ιδεολογία και τις αριστερίστικες και δεξιές παρεκκλίσεις, προστατεύει με όλες του τις δυνάμεις την ιδεολογική, πολιτική και οργανωτική ενότητα της ΚΝΕ
Είναι παράδειγμα στην Κνίτικη και προσωπική του ζωή. θεωρεί πρωταρχικό του καθήκον να συμβάλλει καθημερινά στην ανάπτυξη της συντροφικότητας μέσα στην Οργάνωση, να καταπολεμά κάθε τάση αδράνειας και αδιαφορίας, κάθε τάση έπαρσης και εγωισμού. Με τη στάση του στην Οργάνωση, στους αγώνες, στη δουλειά, στο σχολείο, στην οικογένεια του το μέλος της ΚΝΕ παραδειγματίζει και διαπαιδαγωγεί τις μάζες της νεολαίας. Η ιδιότητα του μέλους της ΚΝΕ είναι ασυμβίβαστη με τη χρήση ναρκωτικών.
Επαγρυπνεί για την προστασία της Οργάνωσης από τον ταξικό εχθρό, δε συζητάει τα θέματα της Οργάνωσης έξω από τα αρμόδια όργανα και σώματα. Καταπολεμά κάθε τάση κουτσομπολιού και επιπολαιότητας.
Υπερασπίζει την πολιτική και ιδεολογία του ΚΚΕ, τις θέσεις της ΚΝΕ και είναι ανυποχώρητο στις αρχές του, τόσο στην καθημερινή του δουλειά όσο και απέναντι στον ταξικό εχθρό και τα καταπιεστικά του όργανα. Κρατάει πάντα ψηλά τη σημαία της ΚΝΕ και είναι έτοιμο και στις πιο δύσκολες συνθήκες να παλέψει με θάρρος, ψυχραιμία και αυταπάρνηση για να υπερασπίσει τα μεγάλα ιδανικά του.

2 σχόλια:

Patilanos είπε...

Και τα αποτελέσματα είναι το να ακούγονται όλοι οι Κνίτες ίδιοι...Λες και έχεις βάλει κασέτα την οποία πουλάνε στα δισκάδικα με τίτλο ανάλογα την περίσταση(γιατί έχουνε βγάλει πολλά album)...Ναι ΟΚ να παραδεχτώ ότι ξέρουν κάποια πράγματα για Κομμουνισμό και Μαρξ και Λένιν...Δεν υπάρχουν όμως μόνο αυτά,η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια και από τη στιγμή που η ΚΝΕ θέλει να θεωρείται "ΣΧΟΛΕΙΟ" τότε καλά θα κάνει να γίνει ένα...Προβοκατορικά μαθήματα,ορισμένες φασιστικές(ναι,γιατί φασίστας δεν είναι μόνο αυτός που δε θέλει τους ξένους αλλά και αυτός που σε αναγκάζει με διάφορους τρόπους να πιστέψεις σε κάτι χωρίς να θες)αντιλήψεις,η "φούσκα" με τα ναρκωτικά(που οι μισοί παίρνουν) και άλλα πολλά.Κάποτε πιστεύω , βαθιά μέσα μου, ότι η ΚΝΕ ήταν σχολείο.Πλέον έχει γίνει ένα αστείο.Έχω και άλλα να γράψω,ακόμα και προσωπικές εμπειρίες με κνίτες αλλά το blog δεν είναι αντι-κνιτικο αλλά κοιτάμε τα πάντα οπότε θα σταματήσω εδώ.

Patilanos είπε...

Επίσης θα πρέπει να αλλάξουν κάποια πράγματα στην ιδεολογία τους,όπως και το ΚΚΕ, γιατί-αν μη τι άλλο-είναι αρκετά ξεπερασμένη.Και να ξεκολλήσουν επιτέλους από το Σταλιν και την παλιά Ρωσία...get a life...ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΣΤΗ ΣΤΑΛΙΝΙΚΗ ΡΩΣΙΑ...Ήταν η δίψα ενός (τρελού;) ανθρώπου για εξουσία καπηλεύοντας τον όρο του Κομμουνισμού.Και στην τελική αφού δηλώνουν και Λενινιστές θα πρέπει να γνωρίζουν ότι ο Λενιν πριν πεθάνει παρακάλεσε να μην αφεθεί ο Στάλιν στην πολιτική και να απομακρυνθεί...Τελικά επαληθεύτηκε...Έχω και πάρα πολλά ακόμα να πω αλλά θα σταματήσω εδώ(2η φορά).